За нас

Скъпи приятели и колеги,

АРТ ТРАВЕЛ е лицензиран туроператор и туристически агент и се е специализирал в предлагането на висококачествени туристически продукти. Фирмената политика е да се обслужват клиентите с голямо внимание и грижа, като не спираме да се стремим да създаваме разнообразни пакети и програми за пътешествениците, които търсят както популярни, така и по - малко познати дестинации, защото мненията и препоръките от клиентите ни са важни за нас.

АРТ ТРАВЕЛ

предлага на своите клиенти

ИНДИВИДУАЛНИ ПОЧИВКИ И ПАКЕТИ

Пакетите и почивките, които се предлагат на сайта, са подбрани с голямо внимание. Да познаваме в детайли хотелите и маршрутите, които предлагаме, е наш основен приоритет. Пътувайте с Арт Травел и ще можете да се насладите на незабравима почивка в Гърция или Турция или да опознаете душата на Европа с уикендите в Рим, Болоня, Милано, Неапол, Париж, Лондон, Виена, Прага, Мадрид, Барселона, Валенсия. Не пропускайте и пътешествията до далечните дестинации - Тайланд, о. Бали, Куба, Доминикана, Перу, Йордания, Индия и Непал, Австралия и Шри Ланка. А за тези, които обичат морето, отдайте се на незабравимо плаване с едни от най - големите круизни компании като MSC, Costa, Princess, Crystal, Celebrity и Celestyal.

VIP EXPERIENCE

Търсите и искате да организирате самостоятелна програма?! Можете да се доверите на Арт Травел за организирането на незабравимо пътуване до близки и далечни дестинации. Предлагаме богат асортимент от хотели, транфери, екскурзоводско обслужване, самолетни билети във всяка страна.

СВАТБЕНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ

Можем да Ви предложим интересни и нетрадиционни сватбени тържества и пътешествия до близки и далечни дестинации  с много специални комплименти и отстъпки за младоженците.

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Корпоративните клиенти на Арт Травел могат да разчитат на денонощно обслужване за резервации на самолетни билети, трансфери и хотели. Доверете ни се и за организацията на Вашите фирмени мероприятия и тиймбилдинги, а ние Ви гарантираме, че ще Ви предложим най - подходящите за Вас хотели и дестинации и ще организираме за Вас различни спортни мероприятия и игри, съобразени изцяло с Вашите потребности.

ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ

Клиентите, които използват услугите ни повторно, получават 5 % отстъпка при следваща резервация за всички наши продукти.

Мнения, отзиви и препоръчки за Арт Травел можете да намерите тук:

Google страницата на  Арт Травел

Facebook страницата на Арт Травел

 Моля споделяйте Вашите мнения, отзиви и препоръки за нас.

 

 BG16RFOP002-2.073 Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите  последствия от пандемията COVID-19