За нас

Скъпи приятели и колеги,

АРТ ТРАВЕЛ е лицензиран туроператор и туристически агент и се е специализирал в предлагането на висококачествени туристически продукти. Фирмената политика е да се обслужват клиентите с голямо внимание и грижа, като не спираме да се стремим да създаваме разнообразни пакети и програми за пътешествениците, които търсят както популярни, така и по - малко познати дестинации, защото мненията и препоръките от клиентите ни са важни за нас.

АРТ ТРАВЕЛ

предлага на своите клиенти

ИНДИВИДУАЛНИ ПОЧИВКИ И ПАКЕТИ

Пакетите и почивките, които се предлагат на сайта, са подбрани с голямо внимание. Да познаваме в детайли хотелите и маршрутите, които предлагаме, е наш основен приоритет. Пътувайте с Арт Травел и ще можете да се насладите на незабравима почивка в Гърция или Турция или да опознаете душата на Европа с уикендите в Рим, Болоня, Милано, Неапол, Париж, Лондон, Виена, Прага, Мадрид, Барселона, Валенсия. Не пропускайте и пътешествията до далечните дестинации - Тайланд, о. Бали, Куба, Доминикана, Перу, Йордания, Индия и Непал, Австралия и Шри Ланка. А за тези, които обичат морето, отдайте се на незабравимо плаване с едни от най - големите круизни компании като MSC, Costa, Princess, Crystal, Celebrity и Celestyal.

VIP EXPERIENCE

Търсите и искате да организирате самостоятелна програма?! Можете да се доверите на Арт Травел за организирането на незабравимо пътуване до близки и далечни дестинации. Предлагаме богат асортимент от хотели, транфери, екскурзоводско обслужване, самолетни билети във всяка страна.

СВАТБЕНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ

Можем да Ви предложим интересни и нетрадиционни сватбени тържества и пътешествия до близки и далечни дестинации  с много специални комплименти и отстъпки за младоженците.

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Корпоративните клиенти на Арт Травел могат да разчитат на денонощно обслужване за резервации на самолетни билети, трансфери и хотели. Доверете ни се и за организацията на Вашите фирмени мероприятия и тиймбилдинги, а ние Ви гарантираме, че ще Ви предложим най - подходящите за Вас хотели и дестинации и ще организираме за Вас различни спортни мероприятия и игри, съобразени изцяло с Вашите потребности.

ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ

Клиентите, които използват услугите ни повторно, получават 5 % отстъпка при следваща резервация за всички наши продукти.

Мнения, отзиви и препоръчки за Арт Травел можете да намерите тук:

Google страницата на  Арт Травел

Facebook страницата на Арт Травел

 Моля споделяйте Вашите мнения, отзиви и препоръки за нас.

 

 BG16RFOP002-2.073 Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите  последствия от пандемията COVID-19

BG16RFOP002-2.092-0103-C01
Осигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19 на българските микро-, малки и средни предприятия, извършващи туроператорска и/или туристическа агентска дейност по Закона за туризма. 

На 21.12.2020 г. АРТ ТРАВЕЛ ХОЛИДЕЙЗ КОРПОРЕЙШЪН ЕООД ЕООД сключи административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.092-0103-C01 „Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ с Министерство на икономиката по процедура № BG16RFOP002-2.092 „Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

 

Кратко описание на проекта

 

Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

 

Цел на проекта

 

Осигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19 на българските микро-, малки и средни предприятия, извършващи туроператорска и/или туристическа агентска дейност по Закона за туризма.

 

Стойност на проекта

 

Стойността на проекта е 13 035,59 лв. от които 11 080,25 лв. европейско финансиране и 1 955,34 лв. национално финансиране.

 

Очаквани резултати след изпълнение на проекта

 

Предоставен оперативен капитал на дружеството за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„АРТ ТРАВЕЛ ХОЛИДЕЙЗ КОРПОРЕЙШЪН“ ЕООД спечели проект по процедура BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“, финансирана чрез Механизма за възстановяване и устойчивост.

 

На 10.07.2023 г. „АРТ ТРАВЕЛ ХОЛИДЕЙЗ КОРПОРЕЙШЪН“ ЕООД подписа административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG-RRP-3.005-0405-C01. Одобрената инвестиция е в размер на 20 000,00 лева и при 100% безвъзмездно финансиране. Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация в компанията. Проектът е със срок на изпълнение от 12 месеца и се финансира по Програма за икономическа трансформация чрез Националния план за възстановяване и устойчивост.

Slide1