Самолетна екскурзия в Лисабон и Азорските о-ви - 7 нощувкиСамолетна екскурзия в Лисабон и Азорски о-ви 8 дни / 7 нощувки

Самолетна програма 8 дни / 7 нощувки

Екскурзия до португалската столица и екзотичните Азорски о-ви

Лисабон (Lisboa, на португалски се произнася Лижбоа) е разположен върху седем ниски хълмчета до река Тежу. През векове градът е привличал търговци и заселници от най-различни места, което е допринесло за уникалния му вид днес. 

Азорският архипелаг се състои от девет вулканични острова в Атлантическия океан между Европа и Северна Америка. Отличават се с невероятната си природа. Остров Сао Мигел е най-големият сред тях и на него се намира столицата Понта Делгада.

Дати и цени:

Април - 1210 лв

07.04.2018, 14.04.2018,

21.04.2018, 28.04.2018

Май - 1325 лв

05.05.2018, 12.05.2018,

19.05.2018, 26.05.2018 

Юни - 1280 лв

02.06.2018, 09.06.2018,

16.06.2018, 23.06.2018,

30.06.2018 

Програма:

Ден 1: 

Полет от София за Лисабон. Трнасфер до хотела (15 евро на човек на посока) или до центъра (5 евро на човек на посока) по желание. Настанявнае в хотела. Свободно време или взможност за пешеходна обиколка на Лисабон с гид на англисйки език (20 евро на човек). Разходете се из историческите калдъръмени улички на Лисабон и усетете невероятната атмосфера и култура на португалската столица. Ще посетите най-стария квартал на града и ще се качите на традиционния лисабонски трамвай през популярните хълмове на града. Ще видите катедралата Sé de Lisboa, театър Еден и прочутия квартал Chiado. Освен това ще се разходите до най-добрите кафенета и бутици в града. Нощувка.

Ден 2: 

Закуска. Свободно време или тур до Синтра на английски език (65 евро на човек). Възхитете се на царските дворци в Синтра, най-известните сред които са Мавританския замък, Пена и Сетеайш. Градът е обявен от ЮНЕСКО за част от световното и културно наследство. Нощувка.

Ден 3:

Закуска. Свободно време за почивка или по желание посещение на Океанариума (18 евро на човек - входна такса). Океанариумът в Лисабон е един от най-големите в Европа и е сред най-посещаваните атракции в града. Разположен в две сгради, Океанариумът предоставя на посетителите си възможността да надникнат в дълбините на океаните и моретата и да се запознаят с обитателите им. Невероятната сбирка от хиляди представители на морската флора и фауна разкрива на гостите частичка от чудесата на подводния свят и окуражава опазването му. Нощувка.

Ден 4: 

Закуска. Трансфер до летището (от хотела - 15 евро на човек на посока, автобусен от центъра - 5 евро на човек на посока) по желание. Полет за Понта Делгада. Трансфер до хотел в Понта Делгада (13 евро на човек на посока) Настаняване в хотела. Възможност за екскурзия до термалното езеро Фурнаш с вклчена вечеря (65 евро на човек). Нощувка

Ден 5:

Закуска. Свободно време или ексурзия до Западната част на остров Сао Мигел и Сете Сидадеш (65 евро на човек). Обиколката обхваща езерото Фого, Caldeira Velha, градът в Рибера Гранде и Сете Сидадеш, област, от която се разкриват невероятни гледки към езерата Azul и Verde. Нощувка

Ден 6: 

Закуска. Свободно време или плуване с делфини в океана (75 евро на човек)  Нощувка.

Ден 7: 

Закуска. Свободно време. Трансфер до летището (срещу доплащане). Полет до Лисабон. Трансфер до хотела (срещу доплащане) Нощувка.

Ден 8: 

Закуска. Трансфер до летището (срещу доплащане) Полет за София. 

Цената включва:

Самолетен билет София - Лисабон - София

Самолетен билет Лисабон - Понта Делгада - Лисабон 

Летищни такси

Ръчен багаж 55/40/23 см

4 нощувки със закуски в Лисабон в хотел Tryp Lisboa Caparica Mar 4*Americano Inn Rossio 3*Expo Astoria 3* или подобен

3 нощувки със закуски в Понта Делгада в хотел Canadiano 3* Talisman 4* или подобен

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с покритие при ЗАД България

Цената не включва:

Трансфер летище Лисабон - хотел - летище Лисабон - 15 евро на човек на посока

Трансфер летище Лисабон - Лисабон център - летище Лисабон - 5 евро на човек на посока

Трансфер летище Понта Делгада - хотел в Понта Делгада - летище Понта Делгада - 13 евро на човек на посока

Пешеходна обиколка на Лисабон с гид на английски език - 20 евро на човек

Екскурзия до Синтра с гид на англисйки език - 65 евро на човек 

Входна такса за Окенариума на Лисабон - 18 евро на човек

Екскурзия до термалното езеро Фурнаш с включена вечеря - 65 евро на човек

Екскурзия до Сете Сидадеш - 65 евро на човек

Плуване с делфини в океана - 75 евро на човек

Допълнителни екскурзии и разходи от личен характер.

Градска такса - заплаща се на човек на вечер на рецепция

Запазени места на борда на самолета - между 6 и 25 евро

Чекиран багаж

Застраховка "Отмяна на пътуването" (заплаща се по желание). Застрахователната сума е общата цена на пътуването, за която се сключва застраховката. Премията се изчислява, като застрахователната сума се умножи по основния тарифен коефициент. Дължимата застрахователна премия се изчислява в лева и се заплаща еднократно с внасянето на депозита по резервацията.

Медицински изисквания:

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Паспортен и визов режим:

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. Непълнолетните лица трябва да притежават валиден документ за самоличност и нотариално заверена декларация за разрешение да пътуват (в случай, че пътуват само с един от родителите си).

Условия на офертата:

Цената е на човек в двойна стая.

Ваучерът е валиден при двама пълноплащащи.

Разпределението на местата в самолета при чекиране е на случаен принцип и не гарантираме, че ще са едно до друго, освен ако не са запазени предварително срещу доплащане.

Местата по офертата са ограничени

Програмата е примерна и може да варира според полетното разписание, наличностите на екскурзиите и индивидуалните желания на туристите.

Информация относно резервации можете да получите като се свържете с нас по телефон +359 89785 11 46 или по имейл: info@arttravel.bg .

Плащанията се извършват в брой в наш офис или по банков път.

Всички цени се заплащат в лева по курса на БНБ за деня в брой, по банков път или с кредитна/дебитна карта. Върху офертните цени не се начислява ДДС.

При необходимост Арт Травел Холидейз си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта, за което ще бъдете уведомени своевременно.
Арт Травел Холидейз е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 418830 от 22.06.2016 г

При резервация с начална дата на пътуването в срок по-голям от 1 месец се заплаща 50% от сумата на момента и останилите 50% до 30 дни преди датата на заминаване. Условието не важи за хотели със строга политика за резервиране (non-refundable), при споменатите оферти се изисква незабавно плащане на цялата сума.

Информация багаж https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-informatsiya/bagazh#/

Контакти:

Адрес: гр. София 1421, бул. "Черни връх" 33 Е, магазин 8

Понеделник - Петък - от 10.00 ч. до 19.00 ч.

Събота и Неделя - почивни дни

e-mail: info@arttravel.bg

тел: +359 897 85 11 46, +359 2 967 69 10

Телефоните са активи през събота и неделя за запитвания, въпроси и резервации!

Запиши се
Име
Телефон
Email
Брой стаи/(възрастни/деца)

Запитване